Alfa Fotós Party

Évek óta immár 10 fényképész party-t rendeztünk a fotóstúdiónkban, mely széles körben sokaknak okozott örömet. A rendezvényeinken számos érdekes előadást tartottunk a fotózás sajátosságairól, ismereteiről. Mindig egy-egy kiemelt témát érintettünk a fotózás ismereteinek elmélyítése érdekében. A gyors retus, a fotó videó készítése, stúdió világítások és az esküvői fotózások témáit érintettük többször is. Mindezek az oktató célú előadások a lényegre törően, a területben járatos kollégát kértünk meg. Az előadások vitákat és felismeréseket generáltak a megjelenő fotósok között. Kötetlen beszélgetésekben, egy-egy ital mellett remek hangulat alakult ki minden fotós bulinkon.

1. Alfa Fotós Party 2007. február 2.

bérelhető fotóstúdió

1. Fotóstúdió Buli Meghívó

Amikor belekezdtünk az első fotós rendezvényünk szervezésébe még nem tudtuk, hogy egy sok éves sorozatnak fogjuk kezdetét letenni. Akkor még  csak egy kis beszélgetésre gondoltunk a kollégákkal, amolyan klub jellegű összejövetelre. Ez sikerült is. Mintegy 20 fotós könnyedén beszélgetve, egy ital mellett igazán jó hangulatot alakított ki.
bérelhető fotóstúdió

1. Fotós buli képei

A Cuba Libre koktél megtette hatását. A kivetítőn, az addig fotóstúdiónkban készült néhány száz fotóból készült válogatást mutattuk be, hogy mindenki lássa mi mindent lehet készíteni a meglévő fotóstúdiós felszereléssel.

2. Alfa Fotós Party 2007. október 12.

bérelhető fotóstúdió

2. Fotóstúdió Buli Meghívó

Nagy lelkesedéssel vágtunk bele második fényképész rendezvényünk szervezésébe. Szélesebb körben váltunk ismertté a fotós között, így a fotóstúdiónkba már több mint 30 kolléga tette tiszteletét. Ha lehet fokozni a hangulatot, hát itt sikerült. Az elbűvölő Judit és Adrienn segítségével a szomjazó fotósok ellátását fennakadás nélkül sikerült kiszolgálni az italokkal. Élénk beszélgetés, képnéző és elemző szekció alakult ki a számítógép monitorja előtt, egymást licitálva a képek magasztalásában és kritikájában.

 bérelhető fotóstúdió

2. Fotós Buli képei

A folyosón a cigarettázó szekció elmélkedett a fotós élet sajátosságain illetve, hogy van-e elég Cuba Libre az est folyamán. A vetített képek száma újabb kétszázzal emelkedett a fotóstúdióban folyó munkáknak köszönhetően, igazán igényes fotókkal kiegészülve.

3. Alfa Fotós Party 2008. február 8.

bérelhető fotóstúdió

3. Fotóstúdió Buli Meghívó

Uram Isten! Közel 50 fotós a fotóstúdióban. Megteltünk. Előkerültek a fényképező gépek és Berkes Balázs jóvoltából egy tökéletesen összeillesztett panoráma kép készült a fotós rendezvényünkről. Remekül éreztük magunkat. Az előző alkalmakból okulva egy bárpultot szereltünk össze a fotóstúdióban, hogy még zökkenő mentes legyen az italok keverése és fogyasztása.

Bérelhet Fotóstúdió

Fotóstúdió Panorámakép

Egy nyomda a nyomatait, fotós könyveit és más nyomdai szolgáltatásukat mutatták be a megjelenteknek. Kérdeztek is lelkesen a fotós kollégák, alig bírták a nagy érdeklődést kielégíteni. Már több mint ezer (!) fotó vetítettünk a projektoron, amit mindenki végig nézett. Adrienn és Judit hathatós jóvoltából ismét magasabbra emelkedett a fényképész kollégák hangulata.

 bérelhető fotóstúdió

3. Fotós Buli Képei

A fő csomópontok, a kivetítő és a bárpult körül alakult ki. Előkerültek a fotózásokkor használt kellékek, a fényképezőgépek sokszor exponáltak, immár a harmadik fotóstúdiós rendezvényünkön.

4. Alfa Fotós Party 2008. október 3.

bérelhető fotóstúdió

4. Fotóstúdió Buli Meghívó

Sokan kiemelték a negyedik meghívó remek szerkesztését, ami az előző fotós rendezvényeinken készült képek montázsa. Többen felismerték vélték magukat. Nem véletlenül! Gondolom, ez is segített az elismerés növelésében. A bárpult és a folyosói cigarettás részleg továbbra is központi szerepet játszott fotósok között. Már kialakult rendszerben többen segítettek remek szendvicsek készítésében, a fotóstúdió átrendezésében és a fotós rendezvényünk szervezésében. Köszönjük nektek a lelkes segítséget, hogy a buli egyre jobbá vált.

 bérelhető fotóstúdió

4. Fotós Buli Képei

Berkes Balázsnak köszönhetően a panoráma fotózás rejtelmeibe tudtunk betekinteni. Magas szakmaisággal oktatott minket a programok nehézségeiről, illetve pontosan elmagyarázta a buktatók elkerülését. Ismét sokat tanultunk. Egy másik ifjú kolléga pedig a nagy fotóstúdiókkal szemben felmerült igényeket, a nagy megrendelőkkel kapcsolatos nehézségeket ecsetelte. Általa egy másik fotóstúdió belső életébe tudtunk betekinteni.